HomeStudioProject

Καλώς ήρθες!

Τι είναι τελικά το HomeStudioProject;

 

Δημιούργησα το HomeStudioProject για να σε βοήθήσω να δημιουργήσεις να ηχογραφήσεις τη μουσική σου και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
Αφού είσαι εδώ,τότε σίγουρα θα είσαι ένας από τους παρακάτω τύπους ανθρώπων
 
  • Γράφεις τραγούδια (σαν χόμπυ ή σαν δεύτερη δουλειά) και δεν ξέρεις αν κάνεις τα σωστά βήματα για να ηχογραφήσεις και αν ξεκινάς τώρα δεν είσαι σίγουρος αν έχεις “στήσει” σωστά το στούντιο σου.
  • Γράφεις τραγούδια-μουσική,αλλά  έχεις ξοδέψει μεχρι στιγμής μια περιουσία σε στούντιο ηχογραφήσεων και για να λέμε την αλήθεια ,δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.Για υτό αποφάσισες να ηχογραφείς μόνος σου τα τραγούδια σου,αλλά σίγουρα χρειάζεσαι βοήθεια.
  • Είσαι παθιασμένος με τη μουσική,έχεις ένα όμορφο βασικό στούντιο που μπορείς να ηχογραφείς,αλλά θέλεις να πας τη μουσική σου ένα βήμα παραπέρα,στο επόμενο επίπεδο,αλλά δεν ξέρεις πως και έτσι απογοητεύεσαι και τα αφήνεις όλα στη μέση.
  • Ηχογραφείς τα τραγούδια σου στο στούντιο σου και είσαι ικανοποιημένος με αυτά,αλλά στο στάδιο της μίξης απελπίζεσαι ,απογοητεύεσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις!
 
 


Όποιος τύπος ανθρώπου κι αν είσαι ,σε καταλαβαίνω απόλυτα ,γιατί ήμουν στη θέση σου για πολλά χρόνια.Το HomeStudioProject θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τα ταργούδια σου σωστά  από την αρχή.

Ο εξοπλισμός για ένα home studio είναι τόσο προσιτός στις μέρες μας,κι έτσι έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και όχι όσα θέλουμε.Η αλήθεια είναι μπερδευόμαστε σε αυτό το σημείο,αλλά θα σου πω κάτι “Less is more”

Η ηχογράφηση μουσικής είναι τόσο συναρπαστική και δημιουργική διαδικασία και εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω μέσα από την 20ετή μου εμπειρία στο home recording.Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να γραφτείς στη mailing list του HomeStudioProject και κάθε εβδομάδα θα σου έχω ενδιαφέρον υλικό που θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη μουσική σου.

Λίγα λόγια για μένα

IMG_20221113_163524

Εύμορφος Κασινάκης

Μουσικοσυνθέτης-Ενορχηστρωτής- Καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών-Μουσικός παραγωγός-Ιδρυτής του HomeStudioProject.com

Ονομάζομαι Εύμορφος Κασινάκης,είμαι  μουσικός , συνθέτης ,ενορχηστρωτής , recording /mixing engineer και ο ιδρυτής του HomeStudioProject.com. Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Έχω κάνει μουσικές σπουδές (ανώτερα θεωρητικά, ενορχήστρωση, πιάνο και κιθάρα) και θέλοντας να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου πάνω στις ηχογραφήσεις έχω παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής τεχνολογίας και audio engineering.

 

Τα πρώτα μαθήματα κιθάρας τα έκανα δίπλα στον πατέρα μου και σε λιγότερο από ένα χρόνο άρχισα να γράφω τα πρώτα μου τραγούδια.

 

Τότε κατάλαβα πως η μουσική ήταν το πάθος μου και πως αυτό ήθελα να κάνω επαγγελματικά. Με το πέρασμα των χρόνων είχα βρεθεί σε πολλά επαγγελματικά στούντιο ,προσπαθώντας να ηχογραφήσω τα ντέμο μου και να μην είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

 

 

Έτσι , αφού είχα ξοδέψει χρήματα και χρόνο αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου home studio (βασικά σε αυτό ευχαριστώ την σύζυγο μου που με στήριξε και με “έσπρωξε» προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν ήξερα τίποτα για εξοπλισμό του home studio (προγράμματα ηχογράφησης , μικρόφωνα, ηχογραφήσεις , μίξεις).

 

Το μόνο που ήθελα ήταν να ηχογραφήσω τα τραγούδια μου και των φίλων μου! Όλες αυτές τις όμορφες περιπέτειες των ενορχηστρώσεων , ηχογραφήσεων και μίξεων θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου και να σε διδάξω πως μπορείς να ξεκινήσεις να ηχογραφείς από το μηδέν μέχρι να μοιραστείς την μουσική σου με τον κόσμο!

 

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω , είμαι παθιασμένος με την μουσική και την δημιουργικότητα και γι αυτό το λόγο δημιούργησα το HomeStudioProject.Θα σε βοηθήσω σε όλη την διαδικασία ηχογράφησης και μίξης της μουσικής σου. Ο σκοπός μου είναι να γίνουμε μια μεγάλη μουσική οικογένεια , εδώ , στο HomeStudioProject!

 

The form you have selected does not exist.

Ο σκοπός του HSP

Να παράγει χρήσιμο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο,ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε, σε κάθε μέρος της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, να ηχογραφήσει τα τραγούδια του, τη μουσική του και να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα

Οι αξίες μας

Αγάπη, μεράκι, για τη μουσική δημιουργία και μεγάλη αφοσίωση στην σωστή και μεθοδική εκπαίδευση.

Μήπως ξεκινάς τώρα να ηχογραφείς;

Αν ναι, τότε μπορείς να “κατεβάσεις” δωρεάν το e-book μου με τίτλο “Ξεκίνησε να ηχογραφείς σήμερα!” , που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να ξεκινήσεις. Ένα πλήρης οδηγός  σε ένα e-book

“Το HomeStudioProject για μένα που δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός , αλλά  ένας άνθρωπος που δε ζώ χωρίς τη μουσική , μου έδωσε διέξοδο στα αδιέξοδα που κάποια στιγμή είχα φτάσει.
Το HomeStudioProject είναι ένας χώρος που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη απο ένα θαυμάσιο άνθρωπο , λάτρη αλλά και γνώστη των μυστικών της μουσικής που αντιμετωπίζει με ηρεμία , κατανόηση και υπομονή κάθε πρόβλημα των μαθητών του σαν να είναι ένα δικό του πολύ σημαντικό πρόβλημα.
Η συνεργασία με τον Εύμορφο Κασινάκη είναι πηγή γνώσης για όποιον αγαπάει τη μουσική , γράφει μουσική και θέλει το έργο του να γίνει ομορφότερο χωρίς να ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων στα μουσικά στούντιο.
Μη διστάσετε να γίνετε μαθητές του HomeStudioProject,
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα μετά τη δική μου εμπειρία.

Νίκος Κοντός- Περαία/ Θεσσαλονίκη